Tel: (+47) 966 40000 |
E-post:

Eiendommer

Anlegget ligger mellom Metro og Alanyum Hage og inngangsparti Hagen er under opparbeiding Halve hagen er ferdig i dag Bassenget fylles i løpet av neste uke Inngangsparti. Sykkelhuset ved porten kommer. Grafisk tegning av anlegget Grafisk tegning av anlegget Planløsning

Melani Oba River (Oba-Alanya) Ferdig 01.07.2015

600 meter til stranden 300 meter til handlegatene i Oba Frodige omgivelser med appelsintrær, og elven som bukter seg ned til stranden. Svømmebasseng og boblebad, takterrasse og egen ballbinge.

Oba er en by som virkelig pulserer og er perfekt for livsnytere og handleinteresserte.

Oba er en meget sjarmerende del av Alanya. Det karaksteristiske for bydelen er uten tvil det harmoniske miljøet. Det er virkelig blitt lagt vekt på at bydelen skal være tilrettelagt for et yrende folkeliv. Dette kan man se på de brede fortauene, de små torgplassene og de mange grønne områdene som preger bybildet. Restaurantene og butikkene ligger tett i tett, og man kan oppleve det store markedet på mandager og torsdager. Anbefales!

Strandpromenaden ligger paralellt med hovedgaten i Oba, og her arrangeres blant annet internasjonale turneringer innen strandvolleyball og triatlon, men også sykkelritt.

Oba ligger bare 3 km fra Alanya sentrum med sine fasiliteter. Nær Oba finnes også mange flo9tte naturopplevelser. Spesielt kan nevnes Dim-elven og dalen med samme navn. Oppover elven er det mange restauranter og badeland som er svært populære. Ofte er det 10 grader lavere temperatur oppe i dalen, som kan være behagelig midt på dagen.

<< Tilbake