Tel: (+47) 966 40000 |
E-post:

Eiendommer

Melani Panorama (Mahmutlar-Alanya) Ferdig 01.02.2016

300 meter til stranden og 200 meter til hovedhandlegaten Som navnet sier er dette et Panorama anlegg Hav og fjellutsikt. Stort og solrikt svømmebasseng 34 grader C - innendørs revmatisme-basseng i første etasje

Dette anlegget er som navnet sier ypperlig for alle som liker gode solforhold, en vakker havutsikt og rolig omgivelser. Det ligger helt øst i Mahmutlar og har kort vei til alle de daglige behov. Mahmutlar er en veldig rolig bydel. Grunnet de få hotellene i området er mesteparten av innbyggerne faktisk akkurat det: innbyggere. Dette gjør at du blir behandlet som en nabo på alle forretninger og butikker, noe som skaper et veldig rolig og trivelig miljø for alle generasjoner i en familie.

Mahmutlar var det første stedet i Alanya med bystatus og byen har histore siden 600 BC.

Byen strekker seg 4,5 km fra vest til øst med en fantastisk strandpromenade. Byen er en blanding av gammelt og nytt, og restauranter og butikker ligger tett i tett. Tirsdag og lørdag er det store markedet i byen og det vil vi absolutt anbefale å avlegge et besøk.

Byen innholder ruiner av 2 antikke byer datert til Romerriket og den Bysantiske perioden. Mahmutlar er et flott utgangspunkt for aktiviteter for både voksne og barn. Tyrkiske bad er en flott start på oppholdet og en daglig sykkeltur gjerne på morgenen før frukost er en fin måte å leve livet på.

<< Tilbake