Tel: (+47) 966 40000 |
E-post:

Eiendommer

Milan Residence (Mahmutlar-Alanya)

300 meter til stranden Fjell- og havutsikt Svømmebasseng Aquapark Ballbinge for fotball, basketball, volleyball og fotball 500 meter til sentrum

En liten havbris møter deg på stranden. Hva med et morgenbad etterfulgt av en kald drink eller øl på en av de flotte strandbarene? Populært er det også med grillaften på stranden med solnedgangen som tilskuer. Mahmutlar er en by man garantert vil trives i uavhengig av alder og interesser.

Mahmutlar var det første stedet i Alanya-regionen med bystatus, og historien går lenger tilbake enn det sjette århundre før Kristus. Byen strekker seg 4,5 km fra vest til øst med en strandpromenade mot Middelhavet og de majestetiske Taurus-fjellene bak. Byen er en blanding av gammelt og nytt, og restauranter og butikker ligger tett i tett. Tirsdag og lørdag er det stort marked. I Mahmutlar trenger man ikke lete lenge etter severdighetene. Byen inneholder ruiner av to antikke byer, datert til Romerriket og den Bysantiske perioden. Mahmutlar er et flott utgangspunkt for aktiviteter for både voksne og barn, enten man vil fiske, gå turer eller dra på utflukter. De store og grønne parkene i byen er en yndet rekreasjonsplass for alle innbyggere, enten man er fastboende eller på ferie. Skal man slappe av litt ekstra benytter man seg av de fantastiske tyrkiske badene, Hamam.

<< Tilbake