Tel: (+47) 966 40000 |
E-post:

Kjøpe - leie

Kjøp din drømmebolig

EiendomsPartner1 merker interessen blant nordmenn for bolig i utlandet som sterkt stigende. Noen har allerede bestemt seg for land og region, mens andre er mer åpen og eventyrlysten. Det viser seg også at mange av våre kunder endrer oppfatning etter å ha fått presentert de alternativene som finnes. Vi mener derfor at kjøp av eiendom i utlandet for mange også er en modningsprosess. Våre kunder har gitt oss sine preferanser for kjøp av bolig i utlandet, og har takket ja til å bli kontaktet av oss ved aktuelle prosjekter eller ved informasjonsmøter i deres nærområde.

Som kunde i EiendomsPartner1 vil du til enhver tid være best orientert i markedet for bolig i utlandet, og vil jevnlig få en oppfølging og informasjonstilgang du vil sette pris på. Det er selvfølgelig helt kostnadsfritt å registrere seg og bli kunde. Alle kjøp av eiendom skjer via våre samarbeidspartnere, som tar seg av det juridiske i form av kontrakter etc. som sørger for et sikkert og btrygt kjøp. Vi benytter oss også av markedsføringsmateriellet til våre samarbeidspartnere i presentasjonene.

 

Leie

Vi har mange flotte leiligheter til leie i Alanya. Det er mulighet for både kort- og langtidsleie. Vi tilbyr også gunstige pakker for bedrifter som inngår avtale. Leilighetene har enten 2 eller 4 soverom, og er fullt utstyrt. Noen har også norsk TV. Pris fra kr.1950,- til kr.6000,- per uke for korttidsleie avhengig av sesong. Langtidsleie etter avtale.

Kontakt oss for ledige datoer og pris