Tel: (+47) 966 40000 |
E-post:

Om oss

EiendomsPartner1 ble etablert i 2006, og vi har i 6 år markedsført feriebolig på Den Tyrkiske Riviera til norske kunder. Vårt hovedkontor er i Ålesund, og vi er idag 7 medarbeidere. Vi har kunder over hele Norge, og har informasjonsmøter på de fleste tettsteder i løpet av året.

Vår samarbeidspartner i Tyrkia er MelaniGroup. Med sin 27-års erfaring innen eiendomsmegling, eiendomsservice og hotell- og restaurantdrift har selskapet de beste forutsetningene for å tilby det beste og mest profesjonelle serviceprogrammet i Alanya for skandinaviske ferieboligeiere. Med 120 ansatte og kontakter innenfor de fleste områder sørger Melani for at kundenes interesser og ønsker blir trygt og sikkert ivaretatt.

Eiendomspartner1 AS har en stor kundedatabase på nordmenn som er interessert i å anskaffe seg bolig i utlandet, og som har gitt oss sine preferanser. Denne databasen blir stadig utvidet gjennom våre markedsaktiviteter. Vi holder våre kunder orientert via nyhetsbrev og informasjonsmøter om nye spennende prosjekter og annen informasjon som kan være av betydning for å ta en riktig beslutning om kjøp av drømmeboligen i utlandet.

Når kundene føler at tiden er inne, får de muligheten til å se prosjektene nærmere i øyesyn ved å bli invitert til å være med på visningsturer.